wp.frobbit.se > Gimlelund Hund & Kattpensionat > Okategoriserade > Vårsysslor

Vårsysslor

bättre paddock vilande hästarPaddocken som var lite dålig i fjor blev inte bättre av en vinter till. Staketetstolparna  är uppruttna och underlaget förvandlas till en bassäng vid minsta skur. Nu ska det bli bättre drännering i marken, paddocken blir bredare, får nytt staket och fastare underlag.
Gör om och gör rätt är ibland en bra princip. Nu längtar vi efter att kunna träna hästarna. De behöver mjukas upp, få kondition och träna lydnad innan turerna börjar.

Hästarna njuter av lite vår, när solen tittar fram passar de på att sträcka ut sig. De kan konsten att koppla av, finnas här och nu utan mindfullness kurser. När vi rider ut i skogen får vi lite av den kunskapen med hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*