wp.frobbit.se > Gimlelund Hund & Kattpensionat > Okategoriserade > Klart

Klart

jan 2013pens_sNu är hela pensionatet färdigt lagom till februarilovet. Vi har renoverat i omgångar, men efter fem år med mycket hundar behövdes en genomgång. Man har hunnit upptäcka vad som fungerar och vad som inte var så lyckat.
När vi startade hade vi soffor och nät mot gången – hundarna skulle kunna ligga skönt och se sina vänner passera…
Istället kastade sig även de lugnaste, snällaste hundar mot nätet – en inkräktare på väg ut på promenad!!!Nu har vi lättskötta bäddar där man lägger hundens dyna eller en fäll. Sofforna blev alltför håriga, leriga och många bäddades det vilt i. Det finns hela sidor så hundarna inte behöver se den som ska gå ut. Hundarna är vänner på baksidan ut mot rasthagarna, där håller de ihop mot ev passerande hästar men i närheten av matskål och sovplats vill de inte ha någon annan hund.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*