wp.frobbit.se > Gimlelund Hund & Kattpensionat > Okategoriserade > Det perfekta halsbandet

Det perfekta halsbandet

 

halsband2013peg_freja_sEfter att ha kopplat och gått på promenad med ett stort antal hundar flera gånger om dagen i 6 år har jag sett många halsband som inte fungerar. Det ska vara lätt att sätta på – det ska inte kunna öppnas av misstag. Hunden ska inte kunna krypa ur det och det ska inte kunna skada hundens hals. Det ska passa hunden och inte göra märken i pälsen.
Jag vill gärna ha mitt telefonnummer på mina egna hundar, som springer med mig lösa, men det är irriterande med skramlande brickor. De brukar inte smita, men om ifall en katt går förbi vet man inte om de tar en runda. Läs mer om de halsband jag syr, personliga med namn och telefonnummer avpassade till din hund.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*