wp.frobbit.se > Gimlelund Hund & Kattpensionat > Okategoriserade > Ljuvliga vår

Ljuvliga vår

Idag har två flockar tranor passerat högt uppe i skyn under hundpromenaderna, nu är den tiden när det är ett nöje att vara ute och gå. Tranor är spännande fåglar, först kom en vilt skränande fågel sedan kom flocken men de vek av norrut mot Christinehov, efter ett gräl i luften svängde allihop av mot Kristianstad. Det är snart dags att åka upp till Pulken, utanför Åhus och se tranor i tusental dansa.

skylt

skylt

Istället för ett berg av snö njuter vi av snödroppar och krokus vid välkomstskylten, öppet-delen hänger inte uppe ännu men vi är hemma nästan jämt och vill man titta in i galleriet är man välkommen. Vi öppnar på allvar till påsk.

Betala med kort

Betala med kort

 

Med ny teknik kan vi ta betalt med kort, vi fortsätter med kontantfaktura eller faktura att betalas inom tio dagar.

 

 

 

 

 

Två stora katter kan trycka ner sig i en gammal tvättkorg, de låg så fint och solade, strax innan jag tog fram kameran. Katter är svårfångade på bild, en hund kan man lura med godis men katten gör som den vill.

Katter i korgen

Katter i korgen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*